Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu
Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu
Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu
Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu
Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu
Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu

Hoitoannostelijan Interaktiivinen Koiranlelu

(0 Arvostelut)

€43.10

sininen  vaaleanpunainen

hoitaa annostelijan interaktiivinen koiranlelu😺ekslusiivinen tuote! ei myytä kauppaissa!

  • älykkyyden stimulointi: interaktiiviset koiran lelut on suunniteltu strategisesti koiran näkökentän kirkkaisiin väreihin. koiran palapelit, jotka ovat täynnä koiranruokaa ja välipaloja, herättävät koirien huomion, kannustavat koiria pelaamaan palkitsemaan heitä ja opettavat heille kykyä ratkaista ongelmia ja muuttaa häiritsevän käyttäytymisen suuntaa. päivittäisessä koulutuksessa palapelit käyttävät ja stimuloivat koiran ajattelua, parantavat mielenterveyttä ja kehittävät älykkyysosamäärää.
  • syö hitaasti vatsan suojaamiseksi: koirat voivat liikuttaa kantta suulla tai tassuilla syömään. syö hitaasti estääksesi syömisen ja helpotatko ruoansulatusta. hidas koiran välipalakoulutus voi auttaa estämään syömisen aiheuttamia fyysisiä sairauksia, kuten turvotusta ja ripulia.
  • turvallinen, myrkytön ja helppo puhdistaa: koiranpennun palapelit välipalojen jakelulelu on valmistettu myrkyttömistä, ympäristöystävällinen, bpa: ta sisältämätön kestävä pvc-materiaali, joka voidaan helposti pestä kylmässä vedessä saippualla, huuhdella perusteellisesti ja ilmakuivattaa.
  • luistamaton matto: pohjassa oleva liukumaton kumimatto estää lemmikkikulho liikkumisesta ja kaatumisesta
  • koiran seuralainen: koiran lelun ainutlaatuinen muotoilu voi vähentää stressiä ja vähentää henkisen stimulaation aiheuttaman ikävystymisen aiheuttamaa turhautumista. kukkalevyn 6 + 1 muotoilu ja piilotetun ruokakupin muotoilu voivat piilottaa eri ruoat 10 reikään, käyttää ja stimuloida koiran ajattelua ja tuoda hauskaa pentullesi.

1531 (1)1531 (2)

* paketti sisältää:
1 * hoitoannostelijan interaktiivinen koiranlelu

Tervetuloa LemmikkiTrendi verkkokauppaan. Tarjoamme sinulle laadukkaita tavaroita ja palveluja.

Toimitus

LemmikkiTrendiissä sinun ei tarvitse huolehtia, tarjoamme parhaan toimituspalvelun.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, kyllä, kaikki tilaukset ovat ilmaisia ​​toimituksia.

Tilausten käsittelyaika: Useimpien tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää.Käsittelyaika sisältää yleensä tuotteiden valinnan tilauksesta, laadunvalvonnan ja tuotteiden pakkaamisen jne.

Tilauksen toimitusaika: Lähetyspäivästä alkaen useimmat tilaukset voivat kestää 5-10 työpäivää.

Kuljetustavat useimmille tilauksille ovat: DHL, UPS, FedEx, EMS, posti jne. Yleensä valitsemme parhaan kuljetusmenetelmän todellisen tilanteen mukaan.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. Sähköpostin sisältö sisältää tilauksen tiedot, tilauksen seurantatiedot, operaattorin nimen ja online-seurantaosoitteen. Voit seurata tilaustasi sähköpostin sisällön tai jäsenkeskuksen mukaan.

Huomautus: Tilauksen toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika = 6-12 työpäivää. (Se alkaa siitä hetkestä, kun saamme maksun tilauksestasi.)

Palauttaa ja vaihtaa

Tarjoamme ilmaisia ​​paluu- ja vaihto-palveluja.

Jos et ole jostain syystä täysin tyytyväinen tilaukseesi, et pidä tilauksestasi. Tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautus- ja vaihtopalvelun kaikille tilauksille.

Kuinka palauttaa ja vaihtaa tavaroita?

On olemassa kaksi tapaa:

1. Voit pyytää palautus- ja vaihtopalveluja "Oma tili" - "Omat tilaukset" -sivulta jäsenalueen kautta.

2. Voit ottaa yhteyttä huoltopalveluun, myynnin jälkeinen palvelumme ohjaa sinut oikeaan ja kätevään palautus- ja vaihtopalveluun.

Palautuksista: Käsittelemme hyvityksesi saatuasi palautuksesi, ja kaikki hyvitykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kun olemme lähettäneet hyvityksen, saat sen 1-2 työpäivän kuluessa. Hyvitystapa on tilauksesi alkuperäinen maksutapa.