Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja
Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja
Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja
Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja
Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja
Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja
Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja

Hot Dog -vuode Jossa On Irrotettava Tyyny Ja Vedenpitävä Pohja

(0 Arvostelut)

€57.80

keskisuuri  suuri

ainutlaatuinen tuote! ei myytä kauppaissa!

★ paras myyjä parhaalla tarjouksella + ilmainen toimitus ★

  • käsinpesu ja mekaaninen pesu
  • irrotettava sängyn tyynymatto ja vedenpitävä pohja
  • kokotaulukko:
  • medium size :

    60x50x23cm / 24'*20'*9'inch
    large size:72x62x23cm / 28*24.5'*5.5inch

odota 10-15 arkipäivää tavara saapumiseen *

on vaikea löytää koirallesi sänkyä, joka mahtuu kaikkiin heidän tarpeisiinsa. kun löydät parhaan patjan koirallesi, sinun on otettava huomioon monia tekijöitä, ennen kuin löydät oikean. sinun on otettava huomioon, minkä tyyppisessä sängyssä he nukkuvat, jotta heillä olisi mahdollisimman mukava. ei vain sitä, mutta heillä on oltava sänky, jossa on kaikki tarvitsemansa, jotta he eivät kokisi epämukavuutta unelmamaalleen.

jos etsit sänkyäsi, joka sopii täydellisesti poochillesi. , sitten hot dog house -vuode on ihanteellinen sänky sinulle ja koirallesi. siinä on kaikki mitä haluaisit koirallesi. mukavat tyynyt, jotka kulkevat sängyn mukana, ovat erittäin mukavia koirasi kumppanille. ei vain sitä, mutta se on myös irrotettava, mikä tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. nyt sinun ei tarvitse huolehtia likaisista tyynyistä tai hiusten saastuttamista tyynyistä. voit helposti pestä sen pois!

hot dog -patjan pohja on vedenpitävä. se tarkoittaa, että aina kun suloinen pieni koiranpelissäsi on kamala painajainen ja hän päättää viedä vuodon sinne, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ikävä neste vuotaa ympäri lattiaa ja imeytyy heidän sänkyynsä. se tekee kaikesta niin paljon helpompaa molemmille, mikä tekee siitä täydellisen ostamisen söpölle koirallesi.

voi odota, mainitsimmeko kuinka ihastuttava sänky on? sillä on kuuma "koiran" muoto! se antaisi sinulle hyvän tai kaksi naurua nähdäksesi koirasi pullan välissä. se on todellinen hot dog! he näyttävät ihastuttavilta ja söpöiltä nukkua sängyssä, riittävän mukavia, jotta heillä olisi hyvät yöunet, ja erittäin kätevä sinulle ja koirallesi. jos sänky ei riitä, sisätalo koiralle voi olla sopivampi.

Tervetuloa LemmikkiTrendi verkkokauppaan. Tarjoamme sinulle laadukkaita tavaroita ja palveluja.

Toimitus

LemmikkiTrendiissä sinun ei tarvitse huolehtia, tarjoamme parhaan toimituspalvelun.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, kyllä, kaikki tilaukset ovat ilmaisia ​​toimituksia.

Tilausten käsittelyaika: Useimpien tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää.Käsittelyaika sisältää yleensä tuotteiden valinnan tilauksesta, laadunvalvonnan ja tuotteiden pakkaamisen jne.

Tilauksen toimitusaika: Lähetyspäivästä alkaen useimmat tilaukset voivat kestää 5-10 työpäivää.

Kuljetustavat useimmille tilauksille ovat: DHL, UPS, FedEx, EMS, posti jne. Yleensä valitsemme parhaan kuljetusmenetelmän todellisen tilanteen mukaan.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. Sähköpostin sisältö sisältää tilauksen tiedot, tilauksen seurantatiedot, operaattorin nimen ja online-seurantaosoitteen. Voit seurata tilaustasi sähköpostin sisällön tai jäsenkeskuksen mukaan.

Huomautus: Tilauksen toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika = 6-12 työpäivää. (Se alkaa siitä hetkestä, kun saamme maksun tilauksestasi.)

Palauttaa ja vaihtaa

Tarjoamme ilmaisia ​​paluu- ja vaihto-palveluja.

Jos et ole jostain syystä täysin tyytyväinen tilaukseesi, et pidä tilauksestasi. Tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautus- ja vaihtopalvelun kaikille tilauksille.

Kuinka palauttaa ja vaihtaa tavaroita?

On olemassa kaksi tapaa:

1. Voit pyytää palautus- ja vaihtopalveluja "Oma tili" - "Omat tilaukset" -sivulta jäsenalueen kautta.

2. Voit ottaa yhteyttä huoltopalveluun, myynnin jälkeinen palvelumme ohjaa sinut oikeaan ja kätevään palautus- ja vaihtopalveluun.

Palautuksista: Käsittelemme hyvityksesi saatuasi palautuksesi, ja kaikki hyvitykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kun olemme lähettäneet hyvityksen, saat sen 1-2 työpäivän kuluessa. Hyvitystapa on tilauksesi alkuperäinen maksutapa.