Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot
Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot
Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot
Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot
Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot
Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot
Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot

Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot

(0 Arvostelut)

€77.40

Keraamiset Kohotetut Lemmikkikulhot

ominaisuudet:

  • kaksoismuoto: jokainen keraaminen kissan kulho istuu omassa tyylikkäässä bambutelineessään, nostaen astiat lähemmäksi lemmikkiäsi mukavamman syömisen takaamiseksi. käytä yhtä kulhoa ruokaa varten ja yhtä vettä varten tai kaksoissyöttöasemana kahdelle kissalle.
  • helppo puhdistaa: vihreät keraamiset astiat eivät tahraa tai siirrä makua, ja ne on irrotettava helpon puhdistamisen vuoksi. jokainen korotettu puinen pidike voidaan pyyhkiä kostealla liinalla tarpeen mukaan.
  • vihreä eläminen: jos yrität välttää muovia, bambupuu ja keraaminen ovat ihanteellisia vaihtoehtoja. luonnonmateriaalit ovat kestäviä ja tuovat tyylikäs kosketus kotiisi.
  • lemmikkieläinystävällinen: kohotettu kissan kulhomalli sopii erinomaisesti vanhemmille lemmikeille vähentämään heidän kaulan, hartioiden ja nivelten rasitusta. ne soveltuvat myös kissoille, joilla on herkkä poskiparta, innostuneille sotkuisille kissoille, joilla on taipumus kaataa kulhoja, tai pienille koirille.
  • liukumattomat telineet: bambupuun telineet estävät kulhoja liukumasta niin, että lattiasi pysyy puhtaana ruokinta-ajan aikana. pitää ruokaa ja vettä astioissa ja lattialta.

tekniset tiedot:

materiaalikeramiikka
tuotteen mitat pxlxk 15,35 x 7,87 x 5,2 tuumaa
tuote paino 1615 grammaa

paketti sisältää:
1 * keraamiset, korotetut lemmikkikulhot

* tämä on saatavilla toimitettavaksi vain yhdysvalloissa ja toimitetaan sinulle 2-4 työpäivän kuluessa *

Tervetuloa LemmikkiTrendi verkkokauppaan. Tarjoamme sinulle laadukkaita tavaroita ja palveluja.

Toimitus

LemmikkiTrendiissä sinun ei tarvitse huolehtia, tarjoamme parhaan toimituspalvelun.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, kyllä, kaikki tilaukset ovat ilmaisia ​​toimituksia.

Tilausten käsittelyaika: Useimpien tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää.Käsittelyaika sisältää yleensä tuotteiden valinnan tilauksesta, laadunvalvonnan ja tuotteiden pakkaamisen jne.

Tilauksen toimitusaika: Lähetyspäivästä alkaen useimmat tilaukset voivat kestää 5-10 työpäivää.

Kuljetustavat useimmille tilauksille ovat: DHL, UPS, FedEx, EMS, posti jne. Yleensä valitsemme parhaan kuljetusmenetelmän todellisen tilanteen mukaan.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. Sähköpostin sisältö sisältää tilauksen tiedot, tilauksen seurantatiedot, operaattorin nimen ja online-seurantaosoitteen. Voit seurata tilaustasi sähköpostin sisällön tai jäsenkeskuksen mukaan.

Huomautus: Tilauksen toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika = 6-12 työpäivää. (Se alkaa siitä hetkestä, kun saamme maksun tilauksestasi.)

Palauttaa ja vaihtaa

Tarjoamme ilmaisia ​​paluu- ja vaihto-palveluja.

Jos et ole jostain syystä täysin tyytyväinen tilaukseesi, et pidä tilauksestasi. Tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautus- ja vaihtopalvelun kaikille tilauksille.

Kuinka palauttaa ja vaihtaa tavaroita?

On olemassa kaksi tapaa:

1. Voit pyytää palautus- ja vaihtopalveluja "Oma tili" - "Omat tilaukset" -sivulta jäsenalueen kautta.

2. Voit ottaa yhteyttä huoltopalveluun, myynnin jälkeinen palvelumme ohjaa sinut oikeaan ja kätevään palautus- ja vaihtopalveluun.

Palautuksista: Käsittelemme hyvityksesi saatuasi palautuksesi, ja kaikki hyvitykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kun olemme lähettäneet hyvityksen, saat sen 1-2 työpäivän kuluessa. Hyvitystapa on tilauksesi alkuperäinen maksutapa.