Led-lemmikkiveden Juomalähde
Led-lemmikkiveden Juomalähde
Led-lemmikkiveden Juomalähde
Led-lemmikkiveden Juomalähde
Led-lemmikkiveden Juomalähde
Led-lemmikkiveden Juomalähde
Led-lemmikkiveden Juomalähde

Led-lemmikkiveden Juomalähde

(0 Arvostelut)

€70.60

sininen  harmaa

ominaisuudet:
puhdas vesi
ainutlaatuinen vaihdettava suodatin suodattaa tehokkaasti hiukset, hajun ja kloorin. tämän vuoksi suihkulähde voi antaa lemmikkieläimille puhdasta vettä ja vähentää sairastumisen riskiä. puuhiilisuodatin auttaa poistamaan hajuja ja huonoa makua.
design pump
ainutlaatuinen suunniteltu sininen pumppu dr-dc160 on varustettu mukautetulla imukupilla melun vähentämiseksi minimiin. laadukas juoksupyörä voi taata kestävien tuotteiden käytön.
korkealaatuinen
lemmikkilähde on valmistettu hienoksi kiillotetusta antibakteerisesta pp-muovista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kannesta, ympäristöystävällisestä, myrkyttömästä, hajuttomasta ja kestävästä. yksinkertainen pikalukitusrakenne on suunniteltu helpoksi irrotettavaksi ja puhdistettavaksi.
2,4 litran tilavuus
ei tarvitse lisätä vettä usein, ja se voi vastata kissojen, koirien, lintujen ja muiden erikokoisten lemmikkien juomistarpeisiin. sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lemmikkisi eivät saa tarpeeksi tuoretta juomaa, kun menet töihin.
visual
varustettu ledillä, josta näet veden tason. työskentelyn aikana led on sininen;led on punainen, kun se ei toimi. tuote ei toimi ennen kuin vesitaso ylittää pumpun. virtalähde usb-kaapelilla. turvallinen, hygieeninen ja kätevä astianpesukone.

tekniset tiedot:
materiaali: pp-muovi + ruostumaton teräs
määrä: 1kpl
tuotteen väri: valkoinen ja hopea
vesitilavuus: 2,4 litraa (80 oz)
syöttöjännite : 5 v, 1 a
virrankulutus: 1,5 w
vedenpitävä: ip68
kaapelin pituus: 1,6 m/5,2 jalkaa
koko (p * l * k): 18,6 cm x 18,6 cm x k3,1 cm/7,3*7,3*5,1 tuuman
nettopaino: 697g/24,6oz

paketti sisältää:
1 x lemmikkieläinten suihkulähde
1 x puuhiilisuodatin
1 x käyttöopas
1 x pakkauslaatikko

Tervetuloa LemmikkiTrendi verkkokauppaan. Tarjoamme sinulle laadukkaita tavaroita ja palveluja.

Toimitus

LemmikkiTrendiissä sinun ei tarvitse huolehtia, tarjoamme parhaan toimituspalvelun.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, kyllä, kaikki tilaukset ovat ilmaisia ​​toimituksia.

Tilausten käsittelyaika: Useimpien tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää.Käsittelyaika sisältää yleensä tuotteiden valinnan tilauksesta, laadunvalvonnan ja tuotteiden pakkaamisen jne.

Tilauksen toimitusaika: Lähetyspäivästä alkaen useimmat tilaukset voivat kestää 5-10 työpäivää.

Kuljetustavat useimmille tilauksille ovat: DHL, UPS, FedEx, EMS, posti jne. Yleensä valitsemme parhaan kuljetusmenetelmän todellisen tilanteen mukaan.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. Sähköpostin sisältö sisältää tilauksen tiedot, tilauksen seurantatiedot, operaattorin nimen ja online-seurantaosoitteen. Voit seurata tilaustasi sähköpostin sisällön tai jäsenkeskuksen mukaan.

Huomautus: Tilauksen toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika = 6-12 työpäivää. (Se alkaa siitä hetkestä, kun saamme maksun tilauksestasi.)

Palauttaa ja vaihtaa

Tarjoamme ilmaisia ​​paluu- ja vaihto-palveluja.

Jos et ole jostain syystä täysin tyytyväinen tilaukseesi, et pidä tilauksestasi. Tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautus- ja vaihtopalvelun kaikille tilauksille.

Kuinka palauttaa ja vaihtaa tavaroita?

On olemassa kaksi tapaa:

1. Voit pyytää palautus- ja vaihtopalveluja "Oma tili" - "Omat tilaukset" -sivulta jäsenalueen kautta.

2. Voit ottaa yhteyttä huoltopalveluun, myynnin jälkeinen palvelumme ohjaa sinut oikeaan ja kätevään palautus- ja vaihtopalveluun.

Palautuksista: Käsittelemme hyvityksesi saatuasi palautuksesi, ja kaikki hyvitykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kun olemme lähettäneet hyvityksen, saat sen 1-2 työpäivän kuluessa. Hyvitystapa on tilauksesi alkuperäinen maksutapa.