Lemmikkieläinten Ulkotila
Lemmikkieläinten Ulkotila
Lemmikkieläinten Ulkotila
Lemmikkieläinten Ulkotila
Lemmikkieläinten Ulkotila
Lemmikkieläinten Ulkotila
Lemmikkieläinten Ulkotila

Lemmikkieläinten Ulkotila

(0 Arvostelut)

€157.80

Lemmikkieläinten Ulkotila

ominaisuudet:

  • salli sisälemmikkien nauttia turvallisesti päivästä saalista predaattorista - täydellinen jokapäiväiseen käyttöön kannella, nurmikolla, parvekkeella ja muulla. antaa kissojen ja muiden pienten lemmikkien nauttia turvallisesta päivästä auringossa 360 asteen näköalalla pitäen ei-toivotut saalistajat poissa. suosittelemme, että leikkimökki testataan sisätiloissa ennen ulkokäyttöä.
  • täydellinen leikkien telti kissille ja pienille eläimille - yli 30 neliömetrin aktiviteettitilalla tämä ulkoleikkitalo on suunniteltu tarjoamaan turvallinen leikkiympäristö kissoille, kanit, marsut, fretit ja muut pienet eläimet. peliaikojen maksimoimiseksi on runsaasti ylimääräistä tilaa leluille, herkkuille ja tekemälle heidän rakastamansa - juoksu, jahdaa, lyö ja pudota!
  • ideali molemmille ulkona ja sisätiloissa: hengittävä, verkkokangas pitää sisäkissasi tai pieni lemmikkisi lähempänä luontoa ja suojaa heitä ärsyttäviltä vikoilta ja saalistajilta, mikä tekee siitä täydellisen ulkona olevan kissan, kissan kennelin tai lemmikkiteltan. verkon sivut ja pohja mahdollistavat helpon puhdistamisen. sisätiloissa teltta on ihanteellinen kissanpennuille, loukkaantuneen lemmikin eristämiseen tai uuden lemmikin tuomiseen.
  • kevyt ja kannettava malli matkalle helppoa asetusta - kannettava, kevyt muotoilu tekee ulkona olevien kissakoteloiden kuljettamisesta helppoa. pienikokoinen muotoilu taittuu helposti kätevään kantolaukkuun matkustamista, säilytystä ja mukavuutta varten. tämän kannettavan kissan teltta-kissa-talon asennus on helppoa helposti vedettävällä merkkijonolla. täydellinen retkeilyyn, piknikille tai päivälle rannalla.
  • sisältää yksittäisen kattatelnan ja yksittän kannatunnelin - sisältää yhden kissateltan ja yhden kissatunnelin, jossa on vetoketjullinen ovi molemmissa päissä. kissatelttaa ja kissatunnelia voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

paketti sisältää:
1 * lemmikkieläinten kotelo

* tämä on saatavana toimitettavaksi vain yhdysvalloissa ja toimitetaan sinulle 2–4 arkipäivässä *

Tervetuloa LemmikkiTrendi verkkokauppaan. Tarjoamme sinulle laadukkaita tavaroita ja palveluja.

Toimitus

LemmikkiTrendiissä sinun ei tarvitse huolehtia, tarjoamme parhaan toimituspalvelun.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, kyllä, kaikki tilaukset ovat ilmaisia ​​toimituksia.

Tilausten käsittelyaika: Useimpien tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää.Käsittelyaika sisältää yleensä tuotteiden valinnan tilauksesta, laadunvalvonnan ja tuotteiden pakkaamisen jne.

Tilauksen toimitusaika: Lähetyspäivästä alkaen useimmat tilaukset voivat kestää 5-10 työpäivää.

Kuljetustavat useimmille tilauksille ovat: DHL, UPS, FedEx, EMS, posti jne. Yleensä valitsemme parhaan kuljetusmenetelmän todellisen tilanteen mukaan.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. Sähköpostin sisältö sisältää tilauksen tiedot, tilauksen seurantatiedot, operaattorin nimen ja online-seurantaosoitteen. Voit seurata tilaustasi sähköpostin sisällön tai jäsenkeskuksen mukaan.

Huomautus: Tilauksen toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika = 6-12 työpäivää. (Se alkaa siitä hetkestä, kun saamme maksun tilauksestasi.)

Palauttaa ja vaihtaa

Tarjoamme ilmaisia ​​paluu- ja vaihto-palveluja.

Jos et ole jostain syystä täysin tyytyväinen tilaukseesi, et pidä tilauksestasi. Tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautus- ja vaihtopalvelun kaikille tilauksille.

Kuinka palauttaa ja vaihtaa tavaroita?

On olemassa kaksi tapaa:

1. Voit pyytää palautus- ja vaihtopalveluja "Oma tili" - "Omat tilaukset" -sivulta jäsenalueen kautta.

2. Voit ottaa yhteyttä huoltopalveluun, myynnin jälkeinen palvelumme ohjaa sinut oikeaan ja kätevään palautus- ja vaihtopalveluun.

Palautuksista: Käsittelemme hyvityksesi saatuasi palautuksesi, ja kaikki hyvitykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kun olemme lähettäneet hyvityksen, saat sen 1-2 työpäivän kuluessa. Hyvitystapa on tilauksesi alkuperäinen maksutapa.